April 30, 2020

Cheers to all the #quaranqueens

SheIn tulle dress (find it here)

Facebook  Instagram  Tumblr  Twitter  Lookbook  | Pinterest  Bloglovin'  Snapchat


Zdravo svima! Nadam se da ste dobro. Ako je verovati najnovijim vestima, ovde u Srbiji bi pandemija coronavirusa trebalo da se privodi kraju i naši životi će postepeno početi da se vraćaju u normalu. Svi vi koji pratite moj blog i mene, ovo je za vas. Bez obzira na to odakle ste i gde živite, kako stoje stvari u vašim gradovima i zemljama, kao i to šta ste radili sve ovo vreme tokom obaveznog socijalnog distanciranja, želim da znate da ste neverovatni i da vaš doprinos ima udela u tome kako se situacija u svetu odvija. Mislim da zaslužujete da odate sebi priznanje i ugodite sebi do maksimuma jer nam je svima potrebno da se posvetimo sebi. Učinite nešto lepo za sebe: častite se nečim što ste dugo priželjkivali i ne dozvolite pitanju "Gde i kad ću moći to da nosim?" da vas zaustavi, barem jednom u životu. Sad kad smo shvatili koliko smo toga u životu uzimali zdravo za gotovo sigurna sam da ćemo se svi zajedno postarati da takve prilike stvaramo sami umesto da samo sedimo i čekamo. Ja biram da se danas osećam kao kraljica u svom kućnom karantinu i da uživam u svojoj najdražoj Fentimans roze limunadi i ne razmišljam ni o čemu.

Ukoliko želite da ugodite sebi tako što ćete kupiti nešto novo, moj predlog za vas je SheIn sajt na kome možete pronaći mnogo toga, uključujući i haljinu koju nosim (kliknite ovde). Pored ove predivne pastelne nijanse roze možete je poručiti i u crnoj i ciklama boji, a za svaku porudžbinu veću od $60 možete iskoristiti moj kod '2Qcouture' da ostvarite 15% popusta. Nadam se da se čujemo uskoro pod srećnijim okolnostima, čuvajte se! 
Hello everybody! Hope you are well. If it's to believe the most recent news, the coronavirus pandemic should be dying down here in Serbia and our lives will slowly start going back to normal. To all of you who are following me and my blog, this one's for you. No matter where you're from and where you live, how things are like where you are and what you've been doing while social distancing, I want you to know that you're amazing and that you're contributing to how things are going in the world. I think you deserve to give yourself some credit and pamper yourself to the max because we all need to invest some time in ourselves. Do something nice for yourself: treat yourself with something you've been wanting for a while and don't let the question "When and where am I going to wear this?" stop you, at least once in your life. Now that we see how many things we used to take for granted I'm sure that we'll all make sure to create such occasions instead of just sitting and waiting. I choose to feel like a queen here in my own quarantine and indulge in my favourite Fentimans rose lemonade and think about nothing else.

If you want to please yourself by buying something new, I suggest you the SheIn website where you can find so many things, including this wonderful dress I'm wearing (click here). Apart from this gorgeous pastel shade of pink, you can also get it in black or bright pink, and for every $60 order you make you can use my discount code '2Qcouture' to get 15% off. I hope we'll hear from each other under happier circumstances soon, take care! 40 comments:

 1. Haljina je divna,fotke su divne!Shein zaista ima fenomenalne haljine i mogla bih da poručim neku uskoro,zaista nisam dugo...
  beautyqueen000.blogspot.rs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ako mene pitaš samo napred! <3

   Delete
  2. Ti si meni kraljica, oduševljena sam sa ovim photo shooting-om i sve me više iznenađuješ sa idejama za fotkanje. Ova haljina ti prelepo stoji i iako je nisam očekivala od tebe to je samo dokaz da sve možeš da izneseš sa im stavom! Divna si mi! Živeli za sve nas!

   www.iammilitza.com

   Delete
  3. Hvala ti puno za sve reči podrške, draga! Istina je, ni sama ne bih pomislila na to da ću ikad ovako nešto poneti, ali pomislila sam da bi bila lepa promena. <3

   Delete
 2. The dress you wear is very pretty. The color is also soothing to the eye.

  Regards from Indonesia

  ReplyDelete
 3. All of these pictures are really beautiful! I love them so much!
  the creation of beauty is art.

  ReplyDelete
 4. You look fabulous in this wonderful dress Jelena!
  Thank you for your kind words, hope you stay well and safe!

  www.luciagallegoblog.com

  ReplyDelete
 5. Gorgeous post Hun, I love your look in this so much!! Hope you're having a lovely day :)

  Grace || www.gracelouiseofficial.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 6. Hvala ti puno! <3 To roze piće mi je omiljeno od svega što sam ikad probala, ima tako neobičan i lep ukus. <3

  ReplyDelete
 7. Cheers! You look so good on that pink dress.
  Xoxo ❤
  EVENING BREEZE

  ReplyDelete
 8. These are all lovely photos..cheers
  https://www.melodyjacob.com/

  ReplyDelete
 9. He slatkice <3

  Imam novi post pa ako želiš pogledaj. Lijep pozdrav <3

  https://salyaves.blogspot.com/2020/05/2-may-2020.html

  ReplyDelete
 10. What a cute statement dress, it looks so good on you! :) We are starting to lift restrictions here in Queensland, so it will be nice to get out more soon! :)


  Hope you are having a lovely weekend :)

  Away From Blue

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Good to know what things are like where you live! Restrictions are reducing gradually here and I hope we'll get back to normal soon enough. :)

   Delete
 11. Elbiseye bayıldım, harika görünüyorsun gerçekten <3 <3 <3

  ReplyDelete
 12. What a pretty and floofy dress! It is simply ideal to celebrate the end of pandemic :)
  Lots of love, stay safe ♥ January Girl

  ReplyDelete
 13. That's a pink fairytale dress for sure! Cheers to still having fun fashion moments during this crisis!
  Wishing you a good and healthy week, Xo

  http://myfashionslashlife.com/2020/04/spring-2020-fashion-trends/

  ReplyDelete
 14. Now that is a dress fit for a queen for sure. Gorgeous!

  https://missymayification.co.uk

  ReplyDelete
 15. Love that dress and you look totally fabulous!

  jointyicroissanty

  ReplyDelete
 16. This is so awesome! Love the pictures and the dress!
  https://funniek.blogspot.com/

  ReplyDelete
 17. Te veo genial... Un saludo desde Murcia...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muchas gracias, un saludo lleno de amor desde Serbia. <3

   Delete
 18. So lovely dear! You look like a princess, cheers to you! <3

  La ilusión de Nina - http://lailusiondenina.blogspot.com/

  ReplyDelete