May 6, 2020

Sultry business chic


SheIn blazer (find it here)  //  Cosmic Chains zodiac necklace (find it here)  //  Golden Point bodysuit  //  Rosefield watch (find it here)  //  Mohito bucket bag  //  Esmara by Lidl faux leather leggings
Facebook  Instagram  Tumblr  Twitter  Lookbook  | Pinterest  Bloglovin'  SnapchatNadam se da će se uskoro život vratiti u normalu jer moram priznati da mi nedostaje da fotografišem svoje odevne kombinacije na različitim lokacijama u svom rodnom Beogradu, ali dok to ne bude bilo bezbedno nastaviću da ih slikam kod kuće i delim s vama. Moram priznati da mi je jako zabavno da fotografišem samu sebe i mislim da polako postajem bolja u tome, šta mislite? Ja zaista uživam u tome i srećna sam što sam po pitanju kreiranja sadržaja mnogo nezavisnija nego pre.
Neke od mojih omiljenih odevnih kombinacija predstavljaju spojeve stvari koje na prvi pogled nikako ne idu zajedno, ali zapravo izgledaju super kad se uklope. Donji veš odavno nije rezervisan za ambijent spavaće sobe, niti su blejzeri strogo poslovni komadi i zato vam savetujem da se slobodno poigrate i koketirate s različitim stilovima. Jedva čekam da ponesem ovu kombinaciju u nekom izlasku, a do tada ću sigurno smisliti još mnogo novih ideja koje uključuju i bezvremenske komade i neke nove trendove.

P.S:  Ukoliko želite da kupite nešto na SheIn sajtu, možete iskoristiti moj kod '2Qcouture' da dobijete 15% popusta ako vaša porudžbina prelazi 60 dolara. I hope that life will go back to normal soon because I have to admit that I miss shooting my outfits in different locations in my hometown Belgrade, but until it's safe to go back to that I'll keep sharing them with you by shooting them at home. I have to admit that it's really fun to take photos of myself and I think I'm getting better at it, what do you think? I'm really enjoying it and I'm happy that I've become much more independent than before when it comes to creating content.
Some of my favourite outfits are consisted of combining things that couldn't possibly work together at first glance, but once you actually put them together they look amazing. Lingerie is no longer reserved for the privacy of your bedroom, and blazers are more than just businesswear so I advise you to play around and flirt with different styles. I can't wait to wear this outfit when I go out, and until then I'll surely think of plenty of new ideas that include both timeless pieces and upcoming trends.


P.S:  If you'd like to buy something on SheIn, you can use my discount code '2Qcouture' to get 15% off your order if it's worth more than $60. 27 comments:

 1. PRedivno!Divan autfit,a ti izgledas bas kao model,kao i uvek...
  beautyqueen000.blogspot.rs

  ReplyDelete
 2. Your blazer goes so well with your outfit 😍very stunning! x

  I hope you are having a lovely week so far and staying safe😙

  Jelena Parson | jelenaparson.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, Jelena. Hoping for the same for you. <3

   Delete
 3. What a gorgeous outfit. I absolutely love those pants. They are super stylish!
  the creation of beauty is art.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! Can you believe that I found them in a LIDL supermarket? :D

   Delete
 4. You look beautiful, dear! I really love this look on you. xx

  NEW POST: https://fallingforvogue.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. So chic Jelena, I love your blazer and that cute bag!
  Kisses, Paola.

  Expressyourself

  ReplyDelete
 6. I love how you styled this!

  xo Logan
  https://peculiarporter.com/

  ReplyDelete
 7. Oduševljena sam tvojim stilom i ovim autfitom. Sviđa mi se to što voliš da spojiš nespojivo i to uvijek odradiš odlično.

  Sweet-dreams-14.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. You look gorgeous in this outfit! I am loving that bag, it's so cute xo

  Makeup Muddle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! There's a special place in my heart for bucket bags. :D

   Delete
 9. This outfit suits you very well!

  http://the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. Such a wonderful blazer and you look so stylish!

  jointyicroissanty

  ReplyDelete
 11. No-doubt, the best blog I've came across today!

  ReplyDelete
 12. Great look! I really love your top and your bucket bag!

  Life is a Shoe

  ReplyDelete
 13. Fotografišeš samu sebe?! Ti si stvarno oličenje osobe koja je pretalentovana kako za fotorafiju tako i za perspektivu, poziranje, stilizovanje... Do sutra mogu da nabrajam
  Stvarno su ti fotografije savršene, kao za neki editorijal za časopis i mogu ti reći da mi se taj outfit mnogo dopada jer iz biznis kežual fazona vrlo lako prelazi u elegantni i atraktuvni look. Sve pohvale, Jeco!

  www.iammilitza.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da, tokom celog vanrednog stanja (izuzev možda jednom) sam fotografisala samu sebe koristeći se tajmerom na foto-aparatu i stalkom. Radila bih to i napolju, ali znaš i sama koliki je rizik nositi toliku opremu sa sobom, uvek nekome može pasti na pamet da je ili ukrade ili da je neko slučajno obori i polomi. Jako je zabavno! Hvala ti puno za svaku reč, jako mi znači. <3

   Delete