September 9, 2017

Choies wishlist
CHOIES je sajt za kupovinu na koji sam relativno skoro naišla i zaista sam se na njemu dugo zadržala gledajući njihovu aktuelnu ponudu, pogotovo za ovaj prelazni period i predstojeću jesen. Trenutno su najposećenije kategorije na sajtu rasprodaja letnjih stvari i rasprodaja povodom povratka u školu, a možete pogledati i najprodavanije artikle na sajtu koji su i više nego zanimljivi. Uz to možete pogledati i najnovije stvari iz njihove ponude kao i kakav im je izbor džepera i dukseva za predstojeće hladne dane. Meni su najviše pažnje privukli:


CHOIES is an online store which I ran into recently and I was browsing it for a long time to see what's available right now, especially for this transitional period and the upcoming fall. Currently the most visited categories on the website are the summer clearance sale and the back to school sale, and you can also take a look at their best sellers which deserve your attention. Also you can take a look at the newest things they have as well as their sweaters and hoodies for the upcoming cold days. Some things caught my eye, and they are:
1  //  2  //  3  //  4  //  5


Obožavam haljine i uživam u tome da ih nosim, i uprkos tome što ćemo nositi malo zatvorenije modele jer uskoro više neće biti dovoljno toplo za duboke izreze i obnažena ramena nisam mogla da odolim ovim koje sam izdvojila. Nisam sigurna koliko bi mi pristajao kroj prve haljine, ali mi se mnogo dopada kombinacija boja na njoj jer daje mnogo mogućnosti za odabir aksesoara. Druga i treća haljina su dosta elegantnije, ali ono što mi se dopada kod njih jeste kroj u predelu ramena koji me pomalo podseća na Ralph and Russo brend. Četvrta i peta su tipične letnje haljine, ali s obzirom na to da je cvetni dezen maltene postao klasika vredi iskoristiti trenutni popust i pridodati ih garderoberu za odmor u nekim toplijim krajevima ili sledeće leto.


I love dresses and enjoy wearing them, and despite the fact that we'll be wearing something much less revealing as it won't be warm enough for deep cuts and dropped shoulders I couldn't resist the ones you see here. I'm not sure how the tailoring of the first dress would suit me, but I really like the color combo on it because it gives you many different ideas on how to accessorize it. The second and the third are much more elegant, but what I like about them is the way they did the off-shoulder that reminds me a bit of Ralph and Russo. The fourth and the fifth are typical summer dresses, but considering that floral print is pretty much a classic it would be good to use the discount and add it to your wardrobe for a holiday in some warmer parts of the world or for the next summer.
1  //  2  //  3  //  4  //  5


Ono sa čime volim da eksperimentišem jesu bluze, pogotovo kad njihova dužina ide u moju korist. Naime, dužu bluzu mogu uvući u suknju ili pantalone visokog struka, donju dugmad raskopčati i vezati krajeve za jedan ležerni izgled za toplije dane, potom spustiti ramena - ideja ima bezbroj. Druga i treća su se našle u užem izboru jer je moja opsesija prugama postala veća nego obično (a na tome možete zahvaliti Isidori), dok mi je peta zapala za oko zbog ovog obruča u predelu kragne. Prva i četvrta prate trend spuštenih ramena, ali mi se četvrta sviđa znatno više - pogledajte samo te pertle na leđima!


What I love to experiment with are blouses, especially when their length goes to my advantage. Namely, I can tuck a longer blouse into a high-waist skirt or pair of trousers, undo the lower buttons and tie the ends into a knot for a more casual look for warmer days, then I can drop the shoulders down - ideas keep piling up. The second and third blouse got picked because my obsession with stripes has grown more than usual (and you have Isidora to thank for that), while the fifth one caught my eye because of this ring on the collar. The first and fourth are obviously in the off-shoulder trend, but I prefer the fourth one - just take a look at the lace up on the back!
1  //  2  //  3  //  4  //  5


Oduvek volim duplo kopčanje i preklop - zato se velikim delom radujem tome da konačno ponesem mantile ove jeseni. Međutim, zašto stati tu? Preklop na suknjama može izgledati prelepo i zato sam se opredelila za ove dve. Posebno mi se dopada bela jer me dosta podseća na onaj vojnički i mornarski stil sa kojim se može postići veoma efektan izgled. Kada je u pitanju ovaj šorts privukle su me nitne koje su savršen način da jednostavnom crnom komadu daju malo oštrine. Kad se radi o ovim farmerkama mislim da ste shvatili do sada koliko sam slaba na pertle kao detalje na odeći, i za nijansu mi se više dopadaju ove plave zbog kontasta između teksasa i debelih crnih pertli.


I've always loved double breasted pieces - that's why I'm looking forward to wearing trench coats this fall. However, why stop there? The same thing can look great on skirts as well and that's why I chose these two. I like the white one quite a lot because it reminds me of the military/sailor style which you can use to get a very effective look. When it comes to these shorts I liked these eyelets which were a perfect way to give some edge to a simple black garment. Talking about these jeans, I think you realized by now that lace up on clothing is my weakness, and I prefer the blue ones a bit more because of the contrast between the denim and the thick black laces.
1  //  2  //  3  //  4  //  5


Ovaj duži blejzer sa prugama mi se mnogo dopao i deluje mi idealno za slojevito oblačenje u predstojećem prelaznom periodu, savršen je komad za instant šik kombinaciju kada želite da se doterate a da deluje kao da se niste previše trudili. Kožne jakne su klasika koja ne zastareva, a metalik varijanta biće savršen način da unapredite neku jednobojnu kombinaciju. Kvalitetnu teksas jaknu vredi kupiti, a u mom užem izboru našla se jedna izuzetno jednostavna kao i jedna sa dodatkom pertli kojoj nisam mogla da odolim. Treća jakna je jednostavno sjajna - roze je, sa nitnama i pertlama - moram li da se ponavljam? ;)


This longer pinstriped blazer is a piece that I like a lot and in my opinion it's ideal for layering in the upcoming transitional period to achieve that instant chic look, when you want to look all done up without trying too hard. Leather jackets are a classic that never gets old, and the metallic variant of the piece will be a perfect way to elevate a monochromatic look. A good quality denim jacket is an investment worth making, and I picked both a simple one and the one with lace ups that I couldn't resist. The third jacket is just great - it's pink, it has eyelets and lace ups - need I repeat myself? ;)
1  //  2  //  3  //  4  //  5


Još jedan razlog što se radujem jeseni jesu čizme - pravi par može upotpuniti bilo koju kombinaciju, ko kaže da je nemoguće izgledati dobro i na hladnoći? Metalik trend se ne odnosi samo na jakne - čizme su, štaviše, mnogo bolji način da u kombinaciju unesete detalj koji će privući pažnju, a meni se posebno dopadaju ove srebrne koje podsećaju na ogledalo. Nitne na obući? Apsolutno! Ove gležnjače sa kaiševima i nitnama su mi se odmah dopale i izuzetno su svestrane jer je bordo prava jesenja boja i odličan način da s vremena na vreme zamenite crnu. Treće i četvrte čizme su mnogo neobičnije, ali bih ja rado ponela ovakav model. Pete dosta liče na one koje ja već posedujem i jedva čekam da ih ponesem i ove sezone, pogotovo zato što vizuelno dosta izdužuju noge tako da će svako ko želi da deluje više napraviti pravi izbor ako se opredeli za ovaj model. 


Another reason why I'm looking forward to fall are boots - one good pair can make any outfit look outstanding, who says that you can't look good even when it's cold outside? The metallic trend is not only related to jackets this season - boots are, moreover, a much better way to introduce an eye catching detail to your outfit, and I like these silver ones that look a lot like mirrors so much. Studs on footwear? Absolutely! These ankle boots with buckles and studs won me over instantly and they're really versatile because burgundy is a true autumn color that can replace black from time to time. The third and fourth pair of boots are much more unusual, but I'd gladly wear them. The fifth pair looks a lot like a pair of boots that I already own and I can't wait to wear them again this season, especially because they can make your legs look longer and they're a great choice for anyone who wishes to appear taller.

1  //  2  //  3  //  4  //  5


Nijedna kombinacija nije potpuna bez torbe, slažete li se? Više puta sam pominjala da su meni veće torbe uvek prvi izbor jer ih smatram praktičnijim, ali ove prve tri su preslatke iako nisu naročito prostrane, zar ne? Ova u obliku karmina mi je posebno slatka i sigurna sam da bih je rado uklapala na mnogo načina. Od većih torbi ova crna mi se mnogo dopada, a i ovaj ranac sa mozaik uzorkom je odličan izbor jer je i efektan i praktičan.
Kako se vama čini izbor stvari na ovom sajtu? Jeste li pronašli nešto što vam se dopada? :D


No outfit is complete without a bag, wouldn't you agree? I mentioned more than once how I find bigger bags much more practical, but the first three are just so cute even though they don't have a lot of space, right? The one shaped like a lipstick is really special and adorable and I'm sure I'd happily use it to accessorize many outfits. When it comes to bigger bags I like this black one a lot, and this backpack with the mosaic pattern is also a good choice as it's a practical statement piece.
How do you like this website? Have you found anything that you like?12 comments:

 1. Wow, prvi puta čujem za ovaj sajt ali ponuda je predivna! Izabrala si jako lijepe stvari.
  Želim ti lijep dan, draga!

  ReplyDelete
 2. Oduševljena sam tvojim izborom. Stvarno je ovo jedna od boljih wishlist-a koji sam čitala i stvarno jedne od boljih izdvojenih stvari. Ne mogu da ti dočaram koliko sam oduševljena ❤️❤️❤️

  Pratim te: Visit and follow ----> Marija's blog

  ReplyDelete
 3. I ja po prvi put cujem za ovaj sajt ali sam zaista odusevljena asortiman! Predivno si ih predstavila i sto je najbitnije, odlicno nam ih docarala uz ovu brutalno dobru selekciju stvari!

  Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

  ReplyDelete
 4. Čula sam već za ovu stranicu ali nikada nisam pogledala šta ima u ponudi ali mislim da ću posle ovog posta morati jer si stvarno izbrala zanimljive stvari.


  https://ccaammblog.blogspot.ba

  ReplyDelete
 5. Divan izbor. Sve stvari su jako lepe. :)

  Giveaway je na mom blogu ➡ Fashion, Beauty and Style

  ReplyDelete
 6. Koliko dobrih stvari ! Moracu da pogledam celokupnu ponudu :-) <3

  https://katycolorfulfreak.blogspot.com/2017/09/back-to-reality.html

  ReplyDelete
 7. There are a lot of outfit pieces in your Choies wishlist that I really LOVE!
  Out of all of them my Favourite is the Choies White Floral Off-Shoulder Cut-out Ladder-Trim Skater Dress (4th in the first group of images - so pretty!!!)

  http://www.full-brief-panties.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. Wow!I really love your choices! My favorite are the white floral dress and the cloe inspiration boots! Are amazing!!
  xoxo

  Have a nice weekend

  http://sosweetgirlythings.blogspot.pt/

  ReplyDelete