March 17, 2018

Golden Rose Women's day gift





Golden Rose total cover two in one foundation and concealer  //  Golden Rose metallic lip gloss  //  Golden Rose single metallic eyeshadow  //  Golden Rose metallic eye pencil  //  Golden Rose lip balm  




Facebook  Instagram  Tumblr  Twitter  Lookbook  | Pinterest  Bloglovin'  Snapchat



Srpski ogranak kozmetičkog brenda Golden Rose obradovao me je paketom od pet proizvoda koje do sad nisam isprobala još povodom Međunarodnog Dana Žena, ali sam odlučila da prođe izvesno vreme pre nego što sa vama podelim svoje utiske jer sam želela da ih najpre isprobam nekoliko puta. Mogu reći da sam jako zadovoljna time kako su sve svi ovi proizvodi do sada pokazali i stoga vam ih sada mogu predstaviti na pravi način:


1. Golden Rose 2u1 podloga i korektor:  nikada do sada nisam isprobala proizvod ovog tipa kad je reč o ovom brendu tako da sam se posebno radovala njegovom testiranju kada sam otvorila paket. Još više me je obradovala činjenica da mi nijansa koju sam dobila savršeno odgovara. U pitanju je nijansa Natural, a postoje i brojne druge tamnije i svetlije nijanse. Ukoliko ste svetlije puti i teško vam je da pronađete adekvatnu nijansu pudera i podloge za sebe savetujem vam da probate nijanse Porcelain i Ivory, moguće je da bi neka od njih bila savršena za vas. Pokrivna moć ove podloge je neverovatna - uz samo jedan pritisak pumpice dobijem sasvim dovoljno proizvoda da pokrijem celo lice, a kao rezultat dobija se ujednačen ten i sve nesavršenosti poput crvenila i manjih akni neće predstavljati problem. ;)


2. Golden Rose metalik sjaj za usne:  sjajevi za usne su uveliko stekli ogromnu prednost u odnosu na mat karmine, a ovaj sam jedva čekala da isprobam zbog boje koju bih najbolje opisala kao boju šumskog voća s primesama bronzane ili bakarne. Miris je blag, voćni i nestaje ubrzo po nanošenju proizvoda. Sunđerasti aplikator je jako precizan i omogućava uredno nanošenje, sjaj je divno pigmentisan i nešto je dugotrajniji od većine koje sam koristila do sad jer imam utisak da čak ni posle pića nema potrebe za popravljanjem, ali će se sasvim sigurno skinuti tokom jela.


3. Golden Rose pojedinačna metalik senka za oči:  metalik senke za oči su sjajan način da istaknete oči u kombinaciji s tamnijim mat senkama, a ova će se sjajno slagati s neutralnim smeđim nijansama i najbolje je opisati je kao tamnu zlatnu ili svetlu bronzanu boju. Suludo je pigmentisana i puteraste je teksture tako da je četkica uredno pokupi, lepo se nanosi i stapa s drugim nijansama, a sjaj joj je neverovatan.


4. Golden Rose metalik olovka za oči:  ovakve proivode ne koristim često jer najradije nanosim ili samo senke ili tečni ajlajner, ali moram priznati da je izvrsna. Kremasta je i lepo pigmentisana, a nijansa koju sam ja dobila je metalik maslinasto zelena koja mi nije jedna od omiljenih tako da ću je verovatno nekom proslediti. Mislim da bi odlično poslužila da naglasi zelene oči.


5. Golden Rose balzam za usne:  EOS balzame za usne najčešće koristim jer prijaju mojim usnama i dostupni su u brojnim varijantama kad su u pitanju mirisi, a do sada su bili jedinstveni i po pakovanju. Očigledno je to sve zastupljeniji trend kad su u pitanju balzami za usne, što je jako slatko i praktično jer ne postoji mogućnost da poklopac slučajno spadne u tašni ili neseseru. Ovaj koji sam dobila je s mirisom čokoladnih kolačića, i iako mi se miris dopada, mislim da ću uskoro nabaviti neki s voćnim mirisom jer mi se oni mnogo više dopadaju kad je reč o balzamima. Jako su kremasti i prijatni na usnama, možete ih koristiti da oporavite usne od prečeste upotrebe mat karmina ili da ih hidrirate pre nanošenja nekog takvog proizvoda.


Jeste li vi probali neki od ovih proizvoda do sada ili imate nameru? Recite mi u komentarima. ;)


_____________________________________________________________________________________


The Serbian branch of the beauty brand Golden Rose surprised me with a package containing five products that I've never used before on the International Women's Day, but I decided to test them for some time before sharing my impressions with you because I wanted to try them out a few times first. I can say that I'm very pleased by these products and now I can present them the right way:


1. Golden Rose 2in1 foundation and concealer:  I've never had anything like this from this brand so I was really excited about testing it ever since I opened the package. I was even happier about the fact that this shade is a perfect match for my skin tone. The shade I received is called  Natural, and there are plenty of darker and lighter shades. If your skin tone is pale and it's hard for you to find a proper foundation I suggest you to try shades Porcelain and Ivory, maybe one of them could be your perfect match. This foundation has incredible coverage - I get just enough of the product to cover my entire face with just one push of the pump, and as a result you get an even tan and all imperfections such as redness and minor acne won't be a problem. ;)


2. Golden Rose metallic lip gloss:  lip glosses have become much more popular than matte lipsticks lately, and I couldn't wait to try this one because of its color, that could be best described as berry with a bronze/copper undertone. It has a mild fruity smell that goes away quickly upon application. The spongy applicator allows you to put it on neatly, it's wonderfully pigmented and somewhat more resistant to drinks compared to most lip glosses that I used, although it has to be reapplied after a meal.


3. Golden Rose single metallic eyeshadow:  metallic eyeshadows are a great way to make your eyes pop when combined with darker mattes, and this one is a perfect match to neutral brown shades and it's best described as a dark gold or light bronze. It's insanely pigmented and buttery in texture so it's easily picked up with brushes, easy to apply and blend with other shades, and it has an incredible shine.


4. Golden Rose metallic eye pencil:  I don't use these products that much because I either go with eyeshadows only or liquid eyeliner, but I have to admit that it's a good one. It's creamy and nicely pigmented, and the shade that I received is a metallic olive green which is not among my favourites, therefore I'll probably pass it on. I think it works great with green eyes to give them that extra pop.


5. Golden Rose lip balm:  EOS lip balms are the ones I use the most because they feel good on my lips and are available in many different scents, and so far they've been unique with their packing. Obviously it's become a lip balm trend, which is really cute and practical because the cap can't fall off inside a handbag or make up bag. The one that I got is cookie scented, and although I do like the smell I think I'll go buy a fruity scented balm because I prefer those over sweet dessert scents. They're really creamy and feel good on the lips, you can either use them to recover your lips from the excessive use of matte lipsticks or hydrate them before applying such products.


Have you already tried any of these products or you're planning to? Let me know in the comments. ;)


43 comments:

  1. Odličan post, sve proizvode si lijepo predstavila! Fotke mi se jako doapadaju. Svaka čast! <3

    anastasjastyles.blogspot.ba <---------- novi post

    ReplyDelete
  2. Odličan post i divni proizvodi, o to puderu sam prethodnih dana cula bas pozitivne stvari, pa se nadam da ce se dopasti i tebi :)

    janalukic.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Divni proizvodi, draga moja! Obozavam Golden Rose, a ova nova linij im je sjajna!
    Odlicno si nam ih predstvila, odlicna recenzija!

    ReplyDelete
  4. Hi! I’m new here but I loved your blog! I’m following you now! Do you want to support each other by following? Thank you so much! Xoxo

    ReplyDelete
  5. Great cosmetic :)
    https://fasionsstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. gorgeous! ;)

    xoxo, rae
    http://www.raellarina.net

    ReplyDelete
  7. Wow, I love golden rose <3 Perfect post!
    Have a nice day, kiss! :)

    ReplyDelete
  8. These really would be great gift ideas. I love lip gloss color!

    Marie
    The Flower Duet

    ReplyDelete
  9. Predivan post draga! Imam zelju da probam Golden Rose podlogu koju si predstavila u postu vec duze vrijeme, mislim da cu sad definitivno da je isprobam nakon procitanog posta :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
  10. lovely stuff babe!

    Claudia, xx
    www.thewhiteprint.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Beautiful post <3 The products look great.

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  12. Odlican post, nisam probala nista od ovih proizvoda, ali sam probala njihove mat ruzeve i odlicni su ^_^

    Novi post

    https://sassyprimadonna.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  13. pretty collection you have dear,i love golden rose..

    https://clicknorder.pk online shopping in pakistan

    ReplyDelete
  14. Nisam nikada probala njihovu sminku samo lakove za nokte ali posle tvog posta imam nameru <3
    www.ivanasworld.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je ako je tako, imaju stvarno kvalitetne proizvode. :)

      Delete
  15. Never heard of this brand before but I'm drawn to the lip gloss and lip balm.

    Bernie, xx
    The Style Fanatic

    ReplyDelete
  16. Predivan post draga :) slike su bas lepe :) probala sam ove proizvode i dopadaju mi se. Jedino sam puder dobila u pogresnoj boji pa mi je previse taman :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Znam, mnogo ljudi ima taj problem jer mislim da su svima poslali isti uzorak misleći da je nijansa koja odgovara najvećem broju ljudi, ali dosta je njih svetlijeg tena kojima bi neke druge nijanse bolje odgovarale. :D

      Delete
  17. Izvrstan post. Mnogo volim GR mat ruževe i kao i lakove. Mislimd a su oni jedino što sam i kupovala iz njihove kolekcije. Jednom sam isprobala njihovu olovku za usne u markeru i oduševila se dugotrajnošću, ali ono što me razočaralo jeste opori miris koji se širio iz olovke.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao, mislim da znam na koji proizvod misliš! To je verovatno nešto najčudnije što sam ikada probala, i moram priznati da ni sama nisam naročito oduševljena.

      Delete
  18. lepo napisano, moram da priynam da mi je ambalaza pudera podseca na al girl koji imam :)

    https://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  19. Obozavam ruzeve i sjajeve od GR, ovaj nijesam probala ali sigurno hocu jer izgleda savrseno xo

    https://theninebyivana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Sjajni proizvodi i odlicna recenzija draga <3

    ReplyDelete