February 17, 2018

Prepping for spring with SheIn





Polka dot wrap dress (find it here)  //  Red jumpsuit (find it here)  //  Pink quilted backpack (find it here)  //  Pleated palazzo trousers (find them here)  //  Gingham print bow flats (find them here)  // Round sunglasses (find them here)


Proleće je moje omiljeno godišnje doba kad je reč o stilu tako da jedva čekam da počne, i već sad razmišljam o tome šta bih volela da unesem u svoj garderober. Sve se više okrećem komforu kad osmišljavam odevne kombinacije i mislim da mi je jasnije nego ikada da je zapravo vrlo lako postići i udobnost i dobar izgled, ne morate se odricati jednog u korist drugog. Gledajući ponudu sa SheIn sajta pronašla sam šest stvari kojima planiram da osvežim svoj stil:


1. Haljina na tufne:  interesantno je koliko zapravo volim tufne, a nemam ništa s tim uzorkom u svom garderoberu. Zaljubila sam se u ovu haljinu čim sam je ugledala i prva je na mojoj prolećnoj listi želja jer se može nositi na toliko načina - sa kožnom jaknom, štiklama, ravnom obućom, a gornji deo se može iskoristiti kao bluza ako preko haljine obučete neku suknju. Izgledaće sjajno kako god da se iskombinuje!


2. Jarke boje:  nemam nijedan kombinezon koji nije od teksasa, a volim ih koliko i haljine i nekad su im savršena zamena. Takođe, sećate se kad sam vam rekla koliko volim crvenu boju? Vreme je da se odvažim i ponesem tu boju onako kako zaslužuje - ovaj divan kombinezon će mi sjajno poslužiti kada mi haljine malo dosade, a uz neutralne boje može biti savršen upečatljivi komad koji je srž cele kombinacije.


3. Pastelni ranac:  ovaj ranac u stilu čuvenih Chanel torbi biće savršen aksesoar ovog proleća - bojom se uklapa u prolećni ambijent i može izgledati podjednako dobro i na dezene i na monohromatske kombinacije, a ujedno je i jako praktičan.


4. Plisirane pantalone:  plisirane suknje su nam dobro poznate jer su i udobne i šik za svako proleće, ali zašto ne bismo probali i plisirane pantalone? Meni se ove dopadaju jer nisu preterano drugačije od jedne plisirane maksi suknje, a i ova nijansa plave je prosto predivna! Već mogu da je zamislim u kombinaciji s mojom belom bluzom s karnerima.


5. Simpatične baletanke:  ako išta mrzim, to je kad se posle par sati provedenih u štiklama osećam kao da nikad više neću hodati. Štikle jesu elegantne, oko toga nema diskusije, ali ko kaže da ravna obuća ne može izgledati jednako dobro? Ovaj par mi se dopada zbog ovih preslatkih mašnica, kako se vama dopadaju?


6. Okrugle naočare:  sigurno ste primetili da imam jedan neobičan par okruglih naočara koji stalno nosim, tako da vam je verovatno jasno koji mi je omiljeni model. Ne mogu da odolim okruglim naočarima, a ove su mi se, za divno čudo, dopale jer imaju smeđa stakla umesto crnih, što ranije nikako nisam mogla da zamislim na sebi. Šta mislite, da li bi trebalo da uzmem jedne ovakve?


Da li i vi planirate da isprobate nešto novo ovog proleća, kojim se trendovima najviše radujete s početkom nove sezone? Recite mi u komentarima. ;)


_________________________________________________________________________________________


Spring is my favourite season stylewise so I can't wait for it to begin, and I'm already thinking about what I can add to my wardrobe. I'm turning more and more to comfortable outfits and I think I see it clearer than ever - it's quite easy to achieve a cozy and chic look without giving up on any of the two. As I was browsing SheIn I found six things that I'm planning to use to refresh my style a bit:


1. Polka dot dress:  it's an interesting thing that I love polka dots to bits, and yet I have nothing with that print in my wardrobe. I fell in love with this dress as soon as I saw it and it's the first item on my springtime wishlist because you can wear it in so many ways - with a leather jacket, heels, flats, and you can also put a skirt over it to use it as a top. It will look terrific no matter how you style it!


2. Bright colors:  I don't own a single non-denim jumpsuit, and I love them as much as dresses as they are sometimes a great substitute for them. Do you remember how I told you how much I love red? I believe it's now time for me to be brave enough to wear that color the way it deserves to be worn - this wonderful jumpsuit will serve me well when I get a bit tired of dresses, and along with neutrals this can be the perfect statement piece of any outfit.


3. Pastel backpack:  this Chanel bag style backpack will be a perfect accessory this spring - its color suits the spring mood and it can look good both on prints and monochromatic outfits, and it's quite practical as well.


4. Pleated trousers:  we are all familiar with pleated skirts as they are both comfy and chic for every spring, but why shouldn't we try on pleated trousers this season? I love these because they're not too different from an average pleated skirt, and this shade of blue is absolutely gorgeous! I can already see them paired with my white ruffled blouse.


5. Cute flats:  if there is anything I hate in this world, it's feeling like I'll never walk again after spending a couple of hours in high heels. They are elegant, there's no discussing it, but who says that flats can't look just as good? I like this pair because of these cute bows, how do you like them?


6. Round sunglasses:  I'm sure you noticed that I own an unusual pair of round sunglasses that I accessorize my outfits with from time to time, therefore it's clear what my favourite frame is. I just can't resist round sunglasses, and oddly enough I like this pair because they have brown lenses instead of black, which I never thought I'd like enough to buy such a pair. What do you think, should I go for these?


Are you planning to wear something new this season, which trends are you looking forward to the most? Let me know in the comments. ;)


24 comments:

  1. Sve mi se apsolutno sviđa,posebno ove baletanke i naočale odlično izgledaju!♥

    Bella Place.

    ReplyDelete
  2. Sve sa liste izgleda divno, ali meni se ubedljivo najviše dopadaju baletanke! Izgledaju zaista prelepo upravo zbog tih mašnica! <3

    Latest post

    ReplyDelete
  3. Mnogo mi se dopada tvoj izbor. Zaista mislim da će ovo itekako da se nosi u proljeće i svaka čast na odabiru. Meni se sve dopada i mislim da bih sve nosila ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je teško da odaberem neki od ovih šest komada koji mi je ubedljivo najlepši. :)

      Delete
  4. Predivne stvarčice. Najviše mi se dopada kombinezon!

    Kathy's delight

    ReplyDelete
  5. Excellent wishlist for Spring!! The backpack looks absolutely cute!!

    Thanks for sharing!

    Andrea.

    Seize your Style

    ReplyDelete
  6. Diivan post!
    Ako mozes ostavi komentar na novom postu o izletu u Split --> http://howaboutjourney.blogspot.hr/2018/02/split-novalja.html

    ReplyDelete
  7. Najviše od svega radujem se proljeću i toplom vremenu, imam brdo ideja na sam pojam proljeća. Jarke boje također bi izdvojila, a ovaj ranac mi je presladak. :*

    https://bodyfashionblender.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da se još neko raduje lepšem vremenu, a jarke boje jedva čekam da nosim. :D

      Delete