June 4, 2017

EnjoyOurs brush set and lipgloss





EnjoyOurs unicorn make up brush set (find it here)  //  EnjoyOurs lip strobing lipgloss shade #33 (find it here)


Facebook  Instagram  Tumblr  Twitter  Lookbook  | Pinterest  Bloglovin'  Snapchat



U saradnji sa EnjoyOurs sajtom predstavljam vam svoj novi set četkica za šminkanje i sjaj za usne sa svetlucavom završnicom koji su mi ponudili da isprobam. Obično izbegavam da naručujem šminku preko interneta ukoliko ne mogu da se uverim u njen kvalitet, ali sam ipak prihvatila ponudu i odabrala nijansu #33. Moji utisci su sledeći:
Prvo što sam uradila kada sam dobila četkice jeste da sam ih oprala, i prilikom pranja su me prijatno iznenadile jer je svaka dlačica ostala na svom mestu. Volela bih samo da su dlačice kruće jer imam utisak da bi tako bilo mnogo preciznije nanositi bilo koji proizvod njima, što se posebno odnosi na ovu najmanju jer je njom jako teško nanositi senku tako da ne znam hoću li je uopšte koristiti i gde ću joj naći primenu. S druge strane, ove veće četkice su sasvim solidne za nanošenje rumenila i kompaktnog pudera za matiranje, kao i za ublažavanje prelaza između rumenila/bronzera i ostatka šminke, dok za nanošenje hajlajtera volim da koristim pljosnatu četkicu sa krućim dlačicama.
Ukoliko pogledate kako izgleda nijansa #33 ovog sjaja na sajtu i na ovim slikama, biće vam sasvim jasno da su potpuno različite. Dok na sajtu izgleda kao boja ružičastog zlata, umesto nje dobijate ljubičastu. Iako sam se u početku razočarala odlučila sam da ga ipak zadržim jer smatram da ga svejedno mogu koristiti. Sledeće što sam primetila kada sam pogledala ambalažu jesu praznine na zidovima bočice, što znači da je dobijete polupraznu i predstavlja još jedan nedostatak. Preko prirodne boje usana u jednom sloju samo daje diskretan svetlucavi efekat, za nešto uočljiviju nijansu ljubičaste i jači efekat svetlucavih čestica potrebno je naneti minimum dva sloja. Vrlo se brzo suši i postojan je na usnama čak i nakon hrane i pića, posebno ako ga, kao ja u većini slučajeva, nanesete preko olovke ili karmina da toj osnovnoj boji date malo sjaja.
Ako se i vi ipak odlučite na kupovinu ovog, uslovno rečeno, sjaja za usne moram da vas upozorim na nešto ključno - zaudara kad ga otvorite. Naime, ima intenzivan veštački miris kakaa koji mi se uopšte ne sviđa, ali na svu sreću, ne zadržava se dugo po nanošenju i sušenju na usnama. U opisu ovog proizvoda sam bila sasvim iskrena i na vama je da odlučite da li biste se usudili da ga i sami probate.



In partnership with the EnjoyOurs website I present you my new make up brush set and lipgloss with a glittering finish which they offered me to test and review. I usually avoid ordering make up online if I can't be sure of its quality, but I still accepted the offer and picked the shade #33. My impressions are:
The first thing I did when I received the brushes was washing them, and they pleasantly surprised me during the process because every hair stayed in place. I just wish the hairs were firmer because I think they'd be more precise to use, which applies especially to the smallest one because it's hard to apply eyeshadows using it, and therefore I don't know if I'm going to use it in the future. On the other hand, these larger brushes are just fine for applying blush or bronzer and compact mattifying powders, and also for blending the transitions from the blush/bronzer and the rest of the make up, and for applying highlighter I prefer a flat brush with firmer hairs.
If you take a look at how shade #33 looks on the website and in these pictures, it will be perfectly clear that they are nothing alike. While the website promises you a rose gold shade, what you get is actually purple. Although I was disappointed at first I decided to keep it anyway because I think that I can still find use for it. The next thing I noticed were clear spots on the walls of the packing, which means that it's half empty when it arrives, and it's another disappointment. Over the natural lip color it gives just a discreet glittering effect when applied in a single layer, and for a more intensive purple and full glitter you need a minimum of two layers. It dries quickly and stays on your lips even after food and drinks, especially if you use it over a lip liner or lipstick to give the basic color extra shine, just like I do in most cases.
If you do decide to buy this lipgloss, so to speak, I have to warn you about something crucial - it reeks when you open it. Namely, it has that strong artificial scent of cocoa which I absolutely dislike, but luckily it doesn't stick around for too long upon applying and drying on the lips. I was fully honest in this review and now it's up to you and only you to decide whether you'd dare to purchase this and try it out or not.


36 comments:

  1. Jako mi se dopada ovako iskrena recenzija. Sjajilo nije nešto što bih naručila, pošto također ne volim uzimati šminku preko interneta. Najčešće se desi upravo to - nijansa na slici uopće nije ni slična nijansi koju ti pošalju. Kako bilo, četkice se čine kao dobar izbor :)
    Novo: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je što se iskrenost ceni. :) Nijanse svakako variraju od osobe do osobe zbog podtona kože, ali ovde je priča sasvim drugačija, ovo zaista nema veze sa prikazanom bojom. :(

      Delete
  2. Super stvarčice si naručila, i ja se također plašim šminku naručivati, još ako taj zaudara.. Četkice super izgledaju, čudne a posebne! Divan post ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slatke su, više volim setove drugačijeg dizajna, ali u momentu kada sam poručivala činilo mi se da će mi upravo četkice najviše koristiti. :)

      Delete
  3. Stvarno predivna i iskrena recenzija. Žao mi je što im fotke nisu toliko realne sa proizvodom. Ili nisu mnogo zainteresovani za svoju prodaju ili imaju lošeg kreatora sajta :/.
    Jedino od svega, što bih izdvojila, je dizajn četkice :D. Stvarno je zanimljiv.

    Moj mali kutak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se. Stoga savetujem da se kozmetika kupuje samo od proverenih proizvođača koji se bave isključivo kozmetikom. Velikim delom sam se odlučila za to da uzmem sjaj da bih se uverila da ispravno razmišljam i nisam dvaput razmišljala o tome da svim čitaocima dam validan argument za svoje tvrdnje.

      Delete
  4. Četkice predivno izgledaju! Ako ništa, naručila bih samo da mi stoje kao ukras na stolu haha, divne su. ♥
    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  5. Great brushes;)

    http://fasionsstyle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Preslatke su cetkice i sjaj je divne nijanse ^_^

    Novi post https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  7. Cetkice su preslatke, a imam neke sa slicnom dlakom mozda i istom a uglavnom ih koristim za blendovanje :P a i volim da imam vise jer koristim razne boje pa da ne perem svaki dan tako da su mi sve koje imam korisne, a najvise kineske xD

    www.infashionchains.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da sam ih videla u videu u kome si se prerušavala u Ludog Šeširdžiju za NYX Face Awards. :D Pametno ti je to sa više setova. :D

      Delete
  8. Bas mi je drago sto nisam jedina koja je odlucila da testira kinesku sminku :D Ja sam doduse uzela ajlajner, ali opet :) Cetkice su inace prelepe i ja planiram da uzmem iste :) Odlican post

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigurna sam da ćeš im naći primenu, mogle bi da posluže. :)

      Delete
  9. The brushes are unique and beautiful.

    Bernie, xx
    The Style Fanatic

    ReplyDelete
  10. Odlican post! Cetkice izgledaju odlicno mada moram da ti priznam da mi se bas svidja sto si bila skroz iskrena sa opisom sjaja za usne!

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jednostavno ne volim da lažem ljude. Hvala. :)

      Delete
  11. Wow, the unicorn brushes got me like <3
    Love the colors and how fancy they are, glad to know that their quality are also good :)
    For the lipgloss I don't have certain idea since I am not a big fan of lipgloss :)
    Nice stuffs anyway!

    xoxo,

    |CHELSHEAFLO BLOG|
    |FACEBOOK| |INSTAGRAM|

    ReplyDelete
    Replies
    1. I'm slowly going back to using lipgloss and I kinda like it. I seriously need a break from matte lipsticks. ;)

      Delete
  12. Diivan post! Prezanimljivo :)
    Ako te zanima moje putovanje u Vukovar i okolna podrucja,obavezno pogledaj post i ostavi komentar :)
    --> http://howaboutjourney.blogspot.hr/2017/05/vukovar-akovo-nasice-osijek-pozega.html#comment-form

    ReplyDelete
  13. Mislim da čekam upravo ovaj set sa nekog od sajtova :) Odlične fotke. :)
    Šminke nikad dosta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za kameru koju nudi telefon fotografije nisu loše. ;) Hvala. :D

      Delete
  14. those brushes are so beautiful, Jelena! love them

    kisses dear
    www.aprendiendoaquererme.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks! I'm starting to like them even more now. :D

      Delete
  15. Četkice predivno izgledaju ! Odličan post draga <3
    Pogledaj moj novi post : http://herecomesajla.blogspot.ba/2017/06/turquoise-ootd.html

    ReplyDelete