June 7, 2017

SheIn outfit ideas
Tank top here  //  Layered necklace with stars here  //  Denim skirt here  //  Backpack here  //  Sequined flats here


Kad sam bila mala, omiljena zabava mi je bila oblačenje poznatih ličnosti na sajtu Stardoll. Uživala sam u tome da od ponuđenih mogućnosti pravim brojne odevne kombinacije i maštala kako ću jednoga dana i ja izgledati sređeno u velikom stilu. Možda sam prestala da posećujem tu stranicu i izigravam stilistu holivudskih zvezda, ali i dan-danas kada imam slobodnog vremena volim da pijem kafu i pretražujem SheIn, koji je moj omiljeni sajt za kupovinu, i na njemu pronalazim stvari koje kombinujem iz čiste zabave. Stvorila sam nekoliko predloga za različite prilike - prvi je nešto što mi izgleda kao jednostavna, ali lepa odevna kombinacija za šetnju po gradu sa prijateljicama. Teksas suknje mi se sve više sviđaju i planiram da ih nosim češće, a ovu sam ukombinovala sa srebrnim espadrilama koje su mi jednostavno preslatke, ogrlicom sa zvezdama, uskom majicom na bretele i sivim rancem koji je zanimljivog dizajna i jako praktičan kao aksesoar.When I was a little girl, my favourite thing to do was dressing up celebrities on the Stardoll website. I enjoyed creating numerous outfits using so many garments to pick from and I dreamed that one day I'll look all styled up like them. I might have stopped visiting that website and pretending to be a stylist for the Hollywood elite, but even today, when I have some free time, I like to drink my coffee and browse SheIn, which happens to be my favourite online shopping website, and find things that I combine just for fun. I created several suggestions for different occasions - the first one is something that I see as a simple, yet lovely outfit for a stroll in the city with your girlfriends. I started liking denim skirts much more than before, and I combined this one with these super cute silver espadrilles, a layered star necklace, a tight top with straps and a grey backpack which is not only interesting, but also a very practical accessory.
Ripped t-shirt here  //  Pink backpack here  //  Silver ring set here  //  Cut out hoop jeans here  //  Sneakers here


Mislim da ću početi da gomilam farmerke kao što, po stereotipnim pričama i lošim vicevima, neudate žene koje prevale četrdesetu gomilaju mačke (što, naravno, nema nikakve veze s istinom). Šalu na stranu, koliko god pari farmerki da kupim, uvek će se naći neki novi par koji će mi se dopasti i kupiću ga iako liči na tri para koja sam ranije kupila, jer ja sam zaludna pa primećujem i najsitniju razliku. Ove bih mogla da uzmem uskoro jer mi se mnogo dopadaju ovi srebrni obruči umetnuti u izrez iznad kolena. Pošto je teksas svetao, gotovo izbeljen, mislila sam da će se lepo uklopiti uz nežne tonove roze i bele, šta vi mislite? ;)


I think that I'll start hoarding jeans just like, according to stereotype stories and distasteful jokes, unmarried women of forty and above hoard cats (which, of course, has nothing to do with the truth). Jokes aside, no matter how many pairs I buy, there will always be a pair that I'll like and I'll buy it even though I already bought three pairs similar to it before, but as I'm a complete lunatic I notice the smallest differences. I could take these in the near future because I really like these silver hoops in the middle of these cut outs above the knees. As the denim is bright, almost bleached, I thought that they'll go well with these tender tones of pink and white, what do you think? ;)
Doughnut crop top here  //  Denim shorts here  //  Pink backpack here  //  Zipper bracelet here  //  Pink sneakers here


Za sve vas koje ste slatke kao šećer, bez zezanja, nudim jedno podjednako slatko rešenje. Opsednuta sam kraćim gornjim delovima, i iako verovatno nije nešto što bih ja nosila, morala sam da se zakikoćem kad sam videla ovu majicu sa krofnama i suludo realnim natpisom (većina ljudi danas čuva svoje telefone bolje nego svoju privatnost). Šećerna vuna je moj omiljeni slatkiš (koja ironija pošto sam budući stomatolog), pogotovo ona s ukusom jagode, tako da sam upravo tu boju imala na umu kad sam birala aksesoare. Pošto je majica upečatljiva takva kakva jeste smatram da bi svaki detalj više bio suvišan.


For all of you who are as sweet as sugar, no kidding, I'm offering a solution which is just as sweet. I'm obsessed with crop tops, and although it's probably not something I'd wear, I couldn't help but giggle when I saw this t-shirt with doughnuts and an insanely relatable writing (most people nowadays keep their phones to themselves more than their private lives). As cotton candy is my favourite treat (oh, the irony for a future dentist), especially if it's strawberry flavored, I had that color in mind while picking accessories for this outfit. As the t-shirt is a statement piece such as it is, I think that any other accessory would be too much.
Slip dress here  //  Earrings here  //  Clutch bag here  //  Bracelet here  //  Velvet sandals here


Ženstvenost je dostigla svoj maksimum u ovoj kombinaciji. Pošto je već sad, dok je kalendarski još uvek proleće, neopisivo vruće, ne verujem da ijedna od nas želi da se uteže u haljine koje prianjaju direktno uz telo i oseća se kao da je obukla saunu. Podjednako zanosno i delikatno ćete izgledati u jednoj "slip" haljini koja će vam dati prostora da dišete, a ujedno vam i grliti telo na pravim mestima. Pošto haljina ima ovaj divan letnji dezen aksesoari su svedeni na minimum, a plišane sandale u boji šampanjca kombinaciji daju dodatnu teksturu. Znam koliko volite crnu, ali dajte šansu i beloj kao osnovnoj boji, verujte mi na reč. ;)
Kako vam izgledaju ove kombinacije? Koja vam se najviše sviđa?


Femininity has reached its max in this outfit. As it's so insanely hot even now, when it's still spring according to our calendars, I doubt that any one of us wants to imprison herself in a bodycon dress and feel like she's wearing a sauna. You'll look just as ravishing and delicate in a slip dress which will give you room to breathe, and also embrace your body in all the right places. As this dress has a lovely summer pattern accessories are down to a minimum, and champagne velvet sandals are included to give this look some texture. I know how much you love black, but give white a chance as a base color, trust me on it. ;)
How do you like these outfits? Which one if your favourite?25 comments:

 1. Wow kakve kombinacije, sve mi se dopada ! :-) <3

  NEW POST :
  http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2017/06/life-is-gucci.html

  ReplyDelete
 2. Beautiful sets!
  Have a lovely day!
  www.recklessdiary.ru

  ReplyDelete
 3. Preeedobre kombinacije! *___* Jednostavno ne mogu da izdvojim omiljenu, svaku bih rado nosila! :)

  Novi post -> www.innisall.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Outfiti su odlicni! Narocito mi se svidjaju farmerke sa detaljem iznad koljena! :)

  mystylishcorner.blogspot.ba

  ReplyDelete
 5. Apsolutno predobre kombinacije, sve u mom stilu. SheIn obožavam, def. omiljeni sajt! ♥

  http://www.hi-stylish.com/

  ReplyDelete
 6. Kombinacije su predobree! 😍😍😍😍
  Odličan post!

  https://aandymm.blogspot.rs

  ReplyDelete
 7. Upravo smo otkrile tvoj blog i jaaaako nam se dopada. :)

  Ukoliko volis nakit, svrati na Get Sparkly <3

  Get Sparkly - Jewelry Blog

  xoxo
  Sanela & Maja

  ReplyDelete
 8. Predivno i jednostavno. Boje su top. prava inspiracija, samo tako nastavi!

  valentinaduricofficial.blogspot.com za slucaj da pozelis svratiti

  ReplyDelete
 9. I ja sam igrala ovu igricu i stvarno je bilo uzbudljivo, ali ove tvoje kombinacije su me oduševile. Posebno ova sa ruksakom.

  Moj mali kutak

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zato i kažem da je u unapređivanju ličnog stila ključ zabavljati se u procesu - drugačije nema napretka niti kreativnih ideja. ;)

   Delete