August 30, 2017

Style crush: Gigi Hadid




All rights reserved for the authors of these photographs


Smatram da se Gigi Hadid odlično oblači i za svečane i za ležerne prilike. Za razliku od svoje mlađe sestre Belle, ona ne provocira svojim odevanjem, ili makar to čini na mnogo suptilnije načine, tako da na njoj (ako se ne varam) nećete videti bilo koji komad koji više otkriva nego što pokriva. Međutim, to nikako ne znači da njena izdanja nemaju tu dimenziju seksepila, naprotiv. Moj lični stav je da seksepil u odevanju ima onoliko varijanti koliko ima i ljudi, i da je on sve samo ne uniformisan. Apsolutno je svima nama dozvoljeno da ga interpretiramo na svoj jedinstven način, na vama je da odlučite i dozirate koliko ćete daleko ići. ;)
Većina ljudi smatra da je odevna kombinacija koja je sastavljena od komada isključivo crne boje gotovo uvek sjajno rešenje, ali od Gigi se može naučiti da nije i jedino. Podjednako upečatljivo i skladno može izgledati i kombinacija koja je od glave do pete bež - to je apsolutno svestrana boja koja se može nositi na mnogo načina u okviru različitih stilova, i nudi bezbroj nijansi i podtonova sa kojima je moguće eksperimentisati. Mislim da ću početi češće da nosim ovu boju u nekom trenutku, šta vi mislite? ;)


I think that Gigi Hadid dresses fabulously for both formal events and casual errands. Unlike her younger sister Bella, she doesn't provoke with her outfits, or at least she does it in much more subtle ways, which means that you won't be seeing her in a garment that reveals more than it covers up (unless I'm somehow mistaken). However, that doesn't mean that her editions don't have that dimension of sex appeal, on the contrary. My personal opinion is that sex appeal in dressing has as many variants as there are human beings, and that it can be described as anything but uniformed. It is absolutely allowed, to each and every one of us, to interpret it in our own unique fashion, it is up to you to decide and dose how far you want to go. ;)
Most people think that an all-black outfit is nearly always a great solution, but something that we can learn from Gigi is that it's not the only one. An all-beige outfit can look just as remarkable and harmonious - it's an absolutely versatile color which can be worn in many ways within different styles, and it offers countless shades and subtones which are amazing to experiment with. I think that I'll start wearing this color much more often at some point, what about you? ;)



12 comments:

  1. Ja obožavam i Gigin i Belin stil oblačenja. Posebne su i unikatne na svoj način! Upravo zbog toga mi je jako drago sto vidim post na ovu temu i na tvom, drago mi je da cujem tvoje misljenje! Bež boja je uvek atraktivna, i može se nositi na mali milion načina, takod a je ja uvek preporučujem!

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ReplyDelete
  2. Odličan post, sve si divno napisala. Gigi ima unikatan stil koji se dopada skoro svima.

    https://ccaammblog.blogspot.ba

    ReplyDelete
  3. She is definitely very stylish!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    ReplyDelete
  4. Super post.

    Novi post na mom blogu
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  5. Divan post,nju nešto ne pratim baš ali po ovim slikama mogu vidjeti da ima jako puno stila!♥


    Bella Place.

    ReplyDelete
  6. Otprilike mi se pola dopada, pola ne .... ali ona mi je divna.
    Najlepša definitivno u spotu "How deep is your love". *_*

    Kathy's delight

    ReplyDelete
  7. I love Gigi! Her style is brilliant!

    the-fight-for-a-dream.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Her style is timeless!
    http://francheskascollageblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Gigi ima savršen stil, i slažem se da je bolji od Bellinog. Sjajna ideja za post, draga! Uživala sam čitajući! ♥♥♥

    Novi collab -> https://innisall.blogspot.com/2017/08/outfit-bloggin-collab.html

    ReplyDelete
  10. Veoma interesantna tema, ali mnogo mi se dopala.
    Iskreno, ne mogu reći da neku od njih volim manje, ali moram se složiti sa tobom i dati prednost Gigi. Iako se držim onog - o ukusima se ne raspravlja, ne mogu poreći da je njen stil daleko bolji od sestrinog! I ona u potpunosti potvrđuje činjenicu da je manje-više.
    Želim ti lijep dan, draga!

    ReplyDelete
  11. Divna je zaista i veoma inspirativna!

    Kisses

    ReplyDelete