May 11, 2016

Spring shopping spree


KIKO Milan foundation in Warm Beige 30, KIKO Milan Luxurious Lashes mascara, M•A•C Pink Treat slip on lip liner  //  H&M necklace, Meli Melo sunglasses  //  More Issues Than Vogue phone case from mycase.rs, everything else from H&M  //  Zuiki striped blazer  //  Lace up flats from a local store  //  NIKE sneakers  //  Zuiki sandals

Poslednjih nekoliko dana sam putovala i posetila nekoliko gradova u Italiji, a potom i Temišvar. Kao i svako tipično žensko, koliko god da kupujem ja jednostavno nemam šta da obučem, i uvek moram da banem u neku prodavnicu ili tržni centar da pogledam imaju li nešto što mi treba ili mi se baš sviđa. Pored odeće uvek vrebam i kozmetiku da dopunim zalihe, i što se oba tiče imala sam sreće.

1. M•A•C je prodavnica u koju ulazim samo kad želim da se dobro isplačem jer premašuje moj budžet za nekoliko svetlosnih godina, ali nekada se i čuda dešavaju pa prištedim i za nešto njihovo. Već sam imala ovu olovku, ali sam je celu potrošila i u Temišvaru odlučila da je ponovo uzmem. KIKO Milan ima daleko razumnije cene barem za većinu proizvoda, pa sam uzela maskaru koja je prilično dobra (već sam je probala) i podlogu koja je verovatno najbolja za mene. Šteta što nemaju prodavnicu u Beogradu da mogu uvek da kupujem kod njih, ali koristiće mi barem određeno vreme. 

2. Ovu ogrlicu sam vrebala na SheIn sajtu duže vreme, ali kad sam je videla u H&Mu nisam mogla da odolim. Naočara za sunce nikad nemam dovoljno, a ovaj model sam jurila na sve strane i, pogađate, nedeljama nisam mogla da ih nađem, sve dok nisam odlučila da zavirim u prodavnicu u Iulius Mallu u Temišvaru i najzad ih kupila. Bingo!

3. Moja najveća slabost su životinje, i zato ovaj zarezač u obliku mopsa nije smeo da mi promakne, nikako! Takođe sam na nešto morala da potrošim poslednje leje jer mi je ta valuta od koristi samo u Rumuniji, a ko zna kada ću ponovo tamo putovati. Već imam traku za kosu sa metalnim okvirom, ali zlatnu, a kada sam videla rose gold, koja mi je odskora jedna od najdražih boja, morala sam da je uzmem. Opsesija vodom nastavlja se i ovde sa maskom za telefon u stilu sirene, dok sam drugu poručila online iz jedne prodavnice koja ih pravi po narudžbini. Nisam naročito zadovoljna istom jer sam očekivala da je kvalitetnije urade, sva sreća da je osnova bela pa sam lakom za nokte mogla da popunim sljuštene delove.

4. Zuiki je italijanski brend koji sam tek ove godine otkrila, i cene i stil su im u rangu Bershke ili H&Ma. Tamo sam pronašla ovaj malo duži blejzer kome nisam odolela. To jest, ugledala ga je moja mama i predložila da ga probam. Ne moram da ističem da je bila u pravu kad je rekla da ga odnesemo na kasu.

5. Primetili ste da je u poslednje vreme sve sa pertlanjem u trendu, od bluza do cipela. Ni ja nisam odolela i morala sam da uzmem ove baletanke, a pored toga imam još nešto u okviru tog trenda što ćete uskoro videti. ;)

6. Nikada me niste videli da nosim sportske patike, i verovatno nikada i nećete. Zašto onda imam jedne, pitate se? Jednostavan razlog - počinjem da treniram! Da, tako je, nikada se u životu nisam bavila nijednom fizičkom aktivnošću, čak sam i na časovima fizičkog dahtala na svaka tri koraka. Krajnje je vreme da se to promeni, a one su samo čekale tamo u NIKE outletu u mojoj omiljenoj boji, kako sam mogla da odolim?

7. Ponovo jedan novitet iz Zuikija. Ovoga puta to su sandale u kojima bih mogla i da potapkam odraslu žirafu po glavi a da je pre toga ne zamolim da se sagne, ali iako su prilično visoke, stabilne su kao što izgledaju. Mnogo su mi se dopale kad sam ih videla na polici, i kad sam ih probala znala sam da ne mogu da odem iz prodavnice bez njih. 

Ovo su stvari kojima ja nisam odolela, a šta je to čemu vi nikako ne možete da odolite? :) I've spent the past few days traveling, and during that time I've visited some Italian cities, as well as Timișoara. Just like any other typical girl, no matter how many things I buy I just have nothing to wear and I always have to step into a store or mall to see if they have something I need or really like. Aside from clothes I always lurk cosmetics to refill my supplies, and when it comes to both I got lucky these days.

1. M•A•C is a store that I go to only when I want to cry myself out because it's light years away from my budget, but sometimes miracles do happen and I manage to save up for something they're selling. I already had this lip liner, but I used it all up and in Timișoara I decided to buy it again. KIKO Milan has far more reasonable prices at least for most products, so I took a mascara that's pretty good (I already tried it) and foundation that is probably the best one for me. Too bad they don't have a store in Belgrade for me to buy their products all the time, but they'll be of use for at least some time. 

2. I was lurking this necklace on SheIn for quite some time, but when I saw it in H&M I couldn't resist. I'll never have enough sunglasses, and I was looking for this model everywhere and, you guessed it, couldn't find them for weeks, until I decided to have a peek in a store in Iulius Mall in Timișoara and finally got them. Bingo!

3. Animals are my greatest weakness, and that's why I couldn't miss this pug shaped pencil sharpener, not at all! I also had to spend my remaining lei on something since that currency is of use only in Romania, and who knows when I'll be going there again. I already have a hair band with this metal accessory in gold, but when I saw it in rose gold, which recently became one of my favourite colors, I had to take it. My obsession with water goes on even here with this mermaid phone case, while the other one was purchased online from a store that sells them custom made. I'm not really happy with it since I expected it to look better, good thing the base is white and I could fill the transparent places with nail polish. 

4. Zuiki is an Italian brand that I discovered this year, and the prices and style are quite like Bershka or H&M. That's where I found this long blazer that I couldn't resist. Actually, my mum saw it and suggested me to try it on. Needless to say that she was right to convince me to take it to the cash register. 

5. You noticed that the latest trend is everything laced up, from blouses to shoes. I couldn't resist either so I had to take these flats, and aside from that I have something else to match the trend, you'll see what it is soon. ;)

6. You never saw me wearing sporty sneakers, and you probably never will. Why do I have a pair then, you may ask? The reason is simple - I'm starting with training! That's right, never have I ever taken up a single physical activity, I'd even pant on every third step in gym classes. It's about time for that to change, and they were just waiting there in the NIKE outlet store in my favourite color, how could I leave without them?

7. Again a novelty from Zuiki. This time it's a pair of sandals that I could easily use to pet an adult giraffe on its head without asking it to bend over, but even though they're pretty high heeled, they are as stable as they look. I loved them when I saw them on the shelf, and once I tried them on I knew that I couldn't leave the store without taking them with me. 

These are the things I couldn't resist, and what is it that you can't resist? :)
67 comments:

 1. Jao kako mi se samo dopadaju stikle ,predivne suu!

  BebaGottel
  Instagram
  Facebook

  ReplyDelete
 2. The Zuiki sandals are so adorable. I really love the fringe aspect. :]

  // ▲ itsCarmen.com ▲

  ReplyDelete
 3. Oh wow I need that stripe blazer, it would be perfect for work!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes, why not? I think almost any blazer could be perfect for work, go ahead and get yourself something you like. :)

   Delete
 4. Ohh, very nice things you got there! Like the black shoes and the phone cases!

  Best wishes, Gilda
  www.itsgilda.com

  ReplyDelete
 5. Odlican izbor. Sandale i lace ups su fantasticni. Divno.

  March and May

  ReplyDelete
 6. Super stvari!Sandale su predobre!Kiko ima sjajne maskare ali i ostale proixvode tipa senke,lakovi,karimi,obavezno probaj sledecom prilikom,ako vec nisi...
  beautyqueen000.blogspot.rs

  ReplyDelete
  Replies
  1. Već par godina znam za njih i kad god imam priliku nešto i kupim od njih, ali sad sam više išla namenski u kupovinu i uzela samo ono najneophodnije. Lakova za nokte i karmina imam već toliko da ne znam gde više da ih trpam, krajnje je vreme da se strpim i sačekam da se neki potroši. :P

   Delete
 7. really nice products!!

  blog: www.fashi0n-m0de.blogspot.it
  youtube: https://www.youtube.com/channel/UCq_Aya-v4acfRK4qUYgi6vA

  ReplyDelete
 8. Quanta coisa maravilhosa ♥
  yeahvouarrasar.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. Super su ti nove stvarčice! :D

  itsnina23.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. I smiled at no.6 because I am the opposite - I could wear Nike sneakers all the time with dressed up and down looks and they are super comfy as well :)
  You should start your workout and I totally support you! It's so important to be active and eat healthy daily:)
  xx
  http://putitallonme.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. I love seeing people who see things differently, and I totally get your point of view. Those looks can be great, but I don't think I could pull them off. :( Maybe with Adidas superstars, but wel'll see. ;) And thanks for the support, love. :*

   Delete
 11. Thanks for sharing your spring shopping spree! i have been struggling to find items for spring but i definitely have an idea on what to get! x

  http://lifeofacameo.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 12. The striped blazer is so good! Xx

  www.thefashionfolks.com

  ReplyDelete
 13. You purchased so many cool stuff! These sunglasses are awesome and I like also these lace-up shoes!
  I can't resist of buying bomber jackets in various colors;)

  jointyicroissanty

  ReplyDelete
 14. Baletankice izgledaju odlično. Baš me privlači KIKO kozmetika i nadam se da ću imati prilike da je isprobam u skorije vreme. :)

  fashionholicyeahh.blogspot.com

  ReplyDelete
 15. Predivan post! Sličice su fenomenalne! ♥

  innisall.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pravo čudo šta sve iPhone može, je l' da? :)

   Delete
 16. The black lace up flats are my favorite! Great buys! =)


  - Cielo
  Mermaid in Heels

  ReplyDelete
 17. So many beautiful things for spring. You have an amazing sense of style. I absolutely love this necklace and flats:)
  xxM
  sunstreetbymonica.blogspot.com

  ReplyDelete
 18. Slike su me ostavile bez reci, stvarno svaka cast <3 Vidi se da si puno truda ulozila u ovaj post, a ja to stvarno jako cenim :) Sve stvari su super, divan izbor.

  www.neramisic.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jesam se potrudila, jer samo tako mogu iole da se nadam da će ispasti kako treba. Hvala. :*

   Delete
 19. All things are so great! Love the flats, so trendy and perfect for Spring :)

  xoxo ❤
  Melania | modeintechnicolor.blogspot.com

  ReplyDelete
 20. I love KIKO <3

  http://allegiant997.blogspot.com/2016/05/paczucha-od-bangood.html

  ReplyDelete
 21. Sve je preslatko i sve bih i sama rado posedovala :D Ja obožavam Kiko, nisam probala još ni jedan proizvod koji me je razočarao.
  Želim ti lep vikend! :)

  fashionabejita.blogspot.com

  ReplyDelete
 22. Great purchases and addition to the closet!

  ReplyDelete
 23. Odličan post i sve izgleda prelijepo. Ja se trudim da obavim svoju proljetnu kupovinu, ali težak je život nas koji nikada nemaju novca a previše vole da troše haha :(
  💎 forever-blogm.blogspot.com 💎 - new post :)

  ReplyDelete
 24. Thanks for coming to my blog dear ♥
  yes, of course I go to follow each other, beginning ... I have just become a follower of your blog!
  My blog "Demilla". Welcome!

  ReplyDelete
 25. Amazing haul pieces!

  - Che

  www.style-che.com

  ReplyDelete
 26. divan haul! :)
  baletanke su savršene! *-*

  ksendzi.blogspot.com

  ReplyDelete
 27. divan haul! :)
  baletanke su savršene! *-*

  ksendzi.blogspot.com

  ReplyDelete
 28. Jaaooo sve, sve ali ove sandale na kraju..su savršenstvo! Oduševljena sam! :)


  Moj blog: Kapege life moments :)

  ReplyDelete
 29. I love the lace shoes! have a nice weekend!

  letrendycharm.blogspot.pt

  ReplyDelete
 30. cute post! shopping is the best! love your teal new nike sneakers!

  kelseybang.com

  ReplyDelete
 31. Thank you for visiting and following my blog, I will follow you right now and have a good day

  elegant-e.blogspot.com

  ReplyDelete
 32. Odlicna kupovina. Bas mi se dopadaju patike. :)

  http://mojasvastaricams.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 33. Yay! You had a bunch of good stuff there! Happy you had an amazing finds. Btw, I followed you! Thanks for your wonderful comment on Qing's Style Please always keep in touch, I would love to hear from you!

  Follow me @qingsstyle on Instagram and Twitter!

  ReplyDelete
 34. I really like the necklace :) I shopped from H&M yesterday only. isn't it so nice?

  Thank you for your wonderful comment on my earlier post :)
  Maybe you have time to see my May Favorites post May Favorites

  Follow me on Google Plus

  Love
  Akanksha

  ReplyDelete
 35. Super post :D Bas mi se svidja ova Mermazing maska :D

  www.infashionchains.blogspot.com

  ReplyDelete
 36. Nice stripe blazer :)
  Have a good day! :)

  ReplyDelete
 37. svidjaju m ise baletanke ali i ostale stvari!
  http://highheelpoodl.blogspot.rs/

  ReplyDelete
 38. Fantastic shopping time!! <3 wow!! I specially love your black sandals
  xx
  http://rockmyboots.blogspot.com.es/

  ReplyDelete
 39. Great haul, great post... love the platform shoes.

  xx Falasha
  Bite My Fashion ll Instagram ll Bloglovin' ll Join the Secret Guide

  ReplyDelete
 40. i adore the blue sneakers.
  love it!

  //PURE FRECKLES//✌
  purefreckles.blogspot.com

  ReplyDelete
 41. Boja ove MAC olovke me oborila s nogu, a ove balerinke na vezanje su mi odlične! Stvarno divan blog :)

  xoxo
  http://thelittlelazybug.blogspot.com

  ReplyDelete
 42. I need to try Kiko, I've seen them around so much. And that lace up flats is stunning. Thanks for​ leaving a lovely​ comment on my blog.

  Louisa
  ​​​BLOG: ​LA PASSION VOUTEE
  http://lapassionvoutee.com/

  ReplyDelete
 43. nice, follow me, i follow back

  http://www.changeable-style.com

  ReplyDelete
 44. You picked up some great things, I love those lace up shoes! I'm loving your blog too, let me know if you would like to follow each other! x

  adelelydia.blogspot.com

  ReplyDelete
 45. Love this sneakers!
  xoxo from Poland
  check my blog http://camodja.blogspot.com/
  NEW POST http://camodja.blogspot.com/2016/05/red-dress.html

  ReplyDelete
 46. Very lovely spring details! Happy Monday and lotsa luv!

  www.confashiontime.com

  ReplyDelete
 47. Loved the post!
  Thanks for you nice comment on my blog, I followed you via GFC, follow me back :)
  xoxo, Mai <3
  http://stormia-fashion.blogspot.com/

  ReplyDelete
 48. You got some amazing things. Love the nikes!

  Georgia | The Weekend Attic -

  ReplyDelete
 49. very nice shop!! :
  I've followed the blog :)
  http://www.cosmopolitgirl.com/2016

  ReplyDelete
 50. Thank you for following my blog. I'm already following you too.
  Kisses!

  Gi Pereiraa
  .

  ReplyDelete
 51. Eu amei seu blog! Ele é lindo de mais.
  Já estou seguindo Beijos!
  Conteiepronto.blogspot.com

  ReplyDelete
 52. Sandals are the best, I love them ;)

  ReplyDelete
 53. Cao :) Jel ima zuiki prodavnica u Bgu ili negde u Srbiji?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nažalost, mislim da ne. :( Štaviše, mislim da nisam čula da imaju prodajna mesta van Italije.

   Delete